Izdelki > Herpes na ustnicah > Urgo filmogel proti herpesu
Urgo filmogel proti herpesu
3 ml
9,65 € (z DDV)
10,16 € (z DDV)

Urgo filmogel proti herpesu združuje prednosti gela in obliža in je edini izdelek, ki deluje v vseh fazah razvoja herpesa na ustnicah. Priporočamo ga vsem, ki si želijo učinkovito in diskretno rešitev. 

Urgo filmogel proti herpesu na ustnicah je izdelan na osnovi filmogel tehnologije. Takoj po nanosu na ustnico v stiku z zrakom ustvari diskreten, udoben in prozoren obliž v filmu, ki hitro odpravi herpes. Nanašamo ga 2-4-krat na dan.

Pakiranje vsebuje:

  • 3 ml tekočega filmogela
  • 24 aplikatorjev za enkratno uporabo
  • prenosni etui za stekleničko in aplikatorje

Prednosti:

  • na površini ustvari zaščitni filmski sloj, ki nastane hitro po stiku z zrakom
  • omeji rast, preden se herpes pojavi
  • spodbuja celjenje, če se je herpes že pojavil
  • zmanjša okužbo in olajša težavo
  • zagotavlja diskretnost uporabe, saj je brez barve in vonja
  • klinično testiran in dokazano učinkovit

Sestava
Način uporabe

Urgo filmogel proti herpesu

Herpes na ustnicah

Herpes na ustnici je sestavljen iz skupka drobnih, s tekočino napolnjenih mehurčkov (veziklov), obdanih z rdečino. Običajno se pojavi na obrazu, zlasti na meji med ustnicami in kožo (herpes labialis) ter ob nosnicah.

Preden se razvije mehurček, oseba občuti zbadajočo ali utripajočo bolečino, srbenje ali pekoč občutek. Doživlja lahko tudi značilne simptome virusne okužbe, ima na primer otekle bezgavke, bolečine v mišicah ali glavobol, v redkih primerih se pojavi tudi bolečina v bližini mesta izbruha herpesa.

Med fazo nastanka mehurčkov in razjed prizadeta oseba pogosto občuti zbadajočo bolečino in otekanje prizadetega predela. Ko na mehurčku nastane krasta, lahko vsakdanje dejavnosti, kot na primer uživanje hrane, smejanje, govorjenje in zehanje, povzročijo, da krasta razpoka, zakrvavi in povzroči bolečine.

 

Urgo prejel zlato medaljo Best Buy Awards

URGO proti herpesu je po izsledkih mednarodne organizacije za certificiranje International Certification Association GmbH (ICERTIAS) izdelek za herpes, ki nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu, zato je prejel zlato medaljo v raziskavi Best Buy Slovenia Health Award 2017/2018.

V raziskavi, ki je bila opravljena januarja 2017, so potrošnike spraševali o izdelkih in storitvah z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu. Večina anketirancev je na vprašanje: »Kateri proizvajalec oziroma ponudnik sredstev za zdravljenje herpesa (v obliki kreme, gela, tekočine, obliža ipd. – tistih, ki se najpogosteje kupujejo v lekarnah) po vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju vaših bližnjih nudi na splošno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu?” odgovorilo »URGO« in tako potrdilo, da imajo izdelki Urgo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Več o priznanju