Urgo > Medisova nagrada za zaupanje

Medisova nagrada za zaupanje

Nagradna akcija zbiranja metuljčkov in nagrajevanje zaupanja odslej poteka v okviru spletnega portala Medis Plus. Za pridobitev nagradnega izdelka ulovite 10 metuljčkov! 

Prvi vnos kode za metuljčke

Ob nakupu enega od izdelkov*, vključenih v akcijo zbiranja metuljčkov, boste na njem opazili nalepko s srebrnim premazom. Pod njim se skriva 7-mestna koda, ki prinaša različno število metuljčkov, odvisno od vrednosti izdelka. Vsaka koda je unikatna in unovčljiva samo enkrat. 

Za prejem metuljčkov kodo vnesite v polje za vnos kode na portalu Medis Plus. Po prvem vnosu kode je obvezen vpis osebnih podatkov in registracija, s katero bo ustvarjen vaš profil. Če ste že registrirani na strani Urgo, uporabite isto uporabniško ime in geslo. V svojem profilu boste nato lahko kadarkoli preverili, koliko metuljčkov ste že ulovili in koliko vam jih še manjka do možnosti izbire nagradnega izdelka.

*Trenutno so v sistem zbiranja metuljčkov vključeni naslednji izdelki: Ekofitoestrogen, Ekolostrum, GeloRevoice, Gengigel, HemoClin gel, Imunoglukan P4H, Nailner, Novalac prenatalne kapsule, PoxClin, Urgo (izbrani izdelki) in WAYA LGG.

Kako pridobim nagradni izdelek?

Ko boste prek spletne strani Medis Plus ulovili 10 metuljčkov, si boste lahko izbrali enega izmed nagradnih izdelkov. Izdelki, ki prinašajo metuljčke, so obenem tudi nagradni izdelki. Nagradni izdelek boste lahko naročili v svojem profilu v zavihku Moji nagradni izdelki in v nekaj dneh vam ga bomo poslali na vaš naslov.